Gå til forside
Log ind

Pinjeparken

Pinjevej, Kolding

Afdeling 980-112

Afdelingsbestyrelse

 • Formand

  Betty Wagner Larsen

 • Medlem

  Bjarne T. Andersen

 • Medlem

  Christian Holm

 • Medlem

  Laila Gornitzka

 • Medlem

  Michael Lunden

 • 1. Suppleant

  Kurt Johansen

 • 2. Suppleant

  Tommy Skov

Pinjeparken er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen modtog ved opførelsen i 1984 Kolding Kommunes arkitekturpris. Den består af 176 rækkehuse, som er beliggende på Taksvej, Morbærvej og Pinjevej.

 

Området

Der er til daginstitutioner i boligområdet og på den anden side af rækken ligger Munkevængets Skole. Som barn kan man prøve at bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Pinjeparken, som består af stille og fredfyldte villaveje. Beboerne har mange hyggelige fællesaktiviteter som sommerfest og gode stunder på petanquebanen.

I Pinjeparken bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ​​ALFABOs afmærkede gangruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen ligger cirka 1 km fra Kolding Storcenter og 2 km fra Kolding bymidte. Cirka 500 meter fra afdelingen ligger et lille butikscenter , med  supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Der er let adgang til motorvejen, og gode busforbindelser få mellem gang fra afdelingen, både bybusserne 1, 2 og 6 samt flere rutebiler (mod bl.a. Vejle, Billund og Århus).

 

Faciliteter

De 2 og 3 vær. boliger er handicapvenlige og indrettet med ekstra brede døre, og uden dørtrin. De 4 vær. boliger er i 2 plan med indvendig trappe. Der er have til samtlige rækkehuse og muligheder for parkering tæt ved egen bolig. I køkkenet er der komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til godt 60 mennesker og mulighed for at leje den store festsal med plads til 180 gæster på Palmealle 2.

Ventetid

Den attraktive rækkehuse har cirka 2 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Der må holde 1 kæledyr pr husstand, dvs. enten en kat eller en hund, jf. afdelingens husorden. Der skal indhentes skriftlig tilladelse hos varmemesteren. Hunde og katte skal føres i snor.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, søg om medlemskab her på afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Tæt-lav
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
66 - 68Se pris tæt-lav , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
85Se pris tæt-lav , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
109 - 110Se pris tæt-lav , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at kontakte os?

Servicecenter Nord

Kontaktinformationer

Palmevænget 5 6000 Kolding

Telefon: 73708151

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00