Gå til forside

18.000 kr. til masser af aktiviteter

Pinjeparkens Aktivitetsklub har modtaget 18.000 kr. til et projekt, der sigter mod at styrke afdelingens sociale liv og mindske ensomhed.

Nyhed

dato

04.04.2024

Pinjeparkens Aktivitetsklub har modtaget en bevilling på 18.000 kroner fra Velliv Foreningen til et projekt, der sigter mod at styrke afdelingens sociale liv og mindske ensomhed.

Med bevillingen er det muligt for aktivitetsklubben at holde fast i de mange aktiviteter, der allerede tilbydes til beboerne. Men det er også muligt at sætte gang i endnu flere, fortæller Tina Sorth, der er frivillig i Pinjeparkens Aktivitetsklub.

”Vores aktiviteter er populære blandt alle aldersgrupper i afdelingen. Derfor er det glædeligt at modtage pengene. Det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde og samtidig sætte gang i nyt,” siger hun.

Senest har Pinjeparkens Aktivitetsklub afholdt påskefrokost med madvarer fra Fødevarebanken. En aktivitet, som normalt ville have kostet penge.

”Men med bevillingen kunne vi gøre det ganske gratis,” siger Tina.

Udover påskefrokost afholder aktivitetsklubben banko 2 gange om måneden samt aktiviteter hver mandag – eksempelvis kortspil, dart, strik og kaffe.

Bor du i Pinjeparken og vil du gerne deltage i de mange aktiviteter? Eller har du lyst til at være frivillig i aktivitetsklubben? Så kig forbi afdelingens festsal mandage mellem kl. 16 og 18.

 

Du kan læse mere om Pinjeparken her