Gå til forside

LØB MELLEM HUSENE: Nyt motionsløb på vej til Kolding

ALFABO, Krixrun, Activivi og Bydelsnetværket er gået sammen om at præsentere et nyt motionsløb – ’Løb Mellem Husene’ - i hjertet af Kolding.

Nyhed

dato

08.02.2024

ALFABO, Krixrun, Activivi og Bydelsnetværket er gået sammen om at præsentere et nyt motionsløb – ’Løb Mellem Husene’ - i hjertet af Kolding lørdag den 7. september.

Et løb, der er arrangeret til at fremvise det gode liv i de almene boligområder og til at styrke lokale fællesskaber gennem motion og engagement.

Arrangementet, som afholdes i Bydelen Omkring Munkevængets Skole, tilbyder forskellige løbs- og gådistancer, herunder et 5 km løb, et 5 km walk og et børneløb.

Løbet er åbent for alle uanset alder og konditionsniveau og har til formål at samle Kolding til en dag fyldt med motion, fællesskab og fest.

"Løb Mellem Husene er ikke kun en sportsbegivenhed; det er en fejring af fællesskab og relationer på tværs af bopæl, kultur og baggrund,” siger Jacob Andersen, som er strategisk bydelskonsulent hos den almene boligorganisation ALFABO og medarrangør af Løb Mellem Husene Kolding.

Han tilføjer:

”Vi ønsker at vise, hvordan en blandet bydel kan bidrage positivt til byens liv. Det er en dag, hvor alle – unge som ældre, erfarne løbere og nybegyndere – kan mødes, nyde motionen og fejre sammen.”

Motionsløbet afsluttes med en sommerfest, hvor der vil være aktiviteter for hele familien. Løb Mellem Husene – Kolding er mere end et løb – det er en mulighed for at opleve Bydelen Omkring Munkevængets Skole på en ny måde, styrke sundheden og fejre det lokale fællesskab.

FAKTA

Om Løb Mellem Husene - Kolding:

Sted: Cypresvej 25, 6000 Kolding, Danmark

Tid: Lørdag den 7. September fra kl. 09.00-13.00

Program: Inkluderer børneløb, 5 km løb, 5 km walk, efterfulgt af præmieoverrækkelser og lokal sommerfest.

Deltagerfordele: Alle deltagere modtager en løbstrøje og medalje. Der vil også være lodtrækningspræmier.

Tilmelding:
TILMELD DIG HER

Deltagere opfordres til at tilmelde sig tidligt, da der er et maksimalt deltagerantal og priserne for tilmelding sker jo tættere løbet kommer på afholdelse.

For mere information om tilmelding og eventdetaljer, besøg Sportstiming.dk ”Løb Mellem Husene – Kolding” eller kontakt Jacob Andersen på tlf. 8140 3694.

Er du beboer hos ALFABO, kan du købe dit startnummer til 50 kr. med rabatkoden ALFABO.