Gå til forside

Lave administrationsudgifter fortsætter i ALFABO

Ved årets repræsentantskabsmøde kunne formand for ALFABOs bestyrelse fortælle, at administrationsomkostningerne endnu engang er de halve af, hvad de var, før ALFABO var en selvstændig boligorganisation.

Nyhed

dato

24.06.2021

Hos ALFABO arbejdes der konstant på at gøre driften så effektiv, så beboerne får mest muligt ud af deres husleje.

Ved det årlige repræsentantskabsmøde, som i år blev afholdt torsdag den 24. juni, kunne formand for ALFABOs bestyrelse, Bent Jacobsen, fortælle, at administrationsomkostningerne endnu engang er de halve af, hvad de var, før ALFABO var en selvstændig boligorganisation.

Administrationsudgiften pr. bolig er i øjeblikket 2.747 kr. pr. år. Det medfører, at huslejen fortsat kan holdes på lavest mulige niveau.

“Det at være selvstændig og lokal betyder, at vi endnu bedre kan tilpasse vores service til de omgivelser og de kommuner, vi er i. Når vi så samtidig kan gøre det til den halve pris, giver det en særlig glæde og fornøjelse,” siger formanden og tilføjer:

”For ALFABO er det nemlig vigtigt, at vi kan tilbyde boliger af høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser og boliger, som alle har råd til at bo i.”

På repræsentantskabsmødet fremhævede Bent Jacobsen ALFABOs mange nye byggerier. En særlig glæde i år har været at byde velkommen til Søparken i Ansager og Campus II i Kolding, sagde han og tilføjede.

”Vi glæder os til mange nybyggerier i de kommende år. Ikke bare i Kolding, Bogense, Vejen, Grindsted og Varde, hvor vi allerede er. Vi ser frem til fortsat at øge vores byggeaktiviteter i hele regionen og byde endnu flere lejere velkommen.”

Formanden takkede i sin beretning for et godt samarbejde med kommunerne. Han fortalte videre, at ALFABO vil være en aktiv deltager i efterårets kommunalvalg, sådan at de almennyttige boliger kan være et godt og solidt alternativ til ejerboliger i hele regionen.

ALFABOs repræsentantskab besluttede at “opfordre de kommende valgte kommunalpolitikere til at være mindst lige så ansvarlige som de nuværende. Der skal være boliger til alle, unge som gamle,“ lød det på mødet.