Gå til forside

Rejsegilde på 10 nye boliger i Åle

I begyndelsen af 2024 forventes 10 familieboliger at stå klar til indflytning i Åle, Hedensted Kommune. Der er allerede stor interesse for boligerne.

Nyhed

dato

10.05.2023

Byggeriet af ALFABOs 10 nye almene familieboliger i Åle, Hedensted Kommune, er nu så langt, at der kan holdes rejsegilde.

Rejsegildet i forbindelse med byggeriet afholdes den 22. maj, og de kommende beboere kan se frem til at flytte til et naturskønt beliggende område med en blanding af parcelhuse, private og almene udlejningsboliger. Gudenåen, vandreruter, heste og kvæg, vil være blandt nærmeste naboer, fortæller Bent Jacobsen, der er formand for ALFABOs bestyrelse.

”Desuden er der gode forhold for børnefamilier, et rigt foreningsliv og masser af arbejdspladser i området,” tilføjer han.

Boligerne vil alle være på 89 m2 og indeholde stue med åbent køkken, 3 værelser, bad og entre/bryggers. De er velegnede til børnefamilier, par og enlige, der ønsker en nem bolig med tilhørende privat terrasse. Desuden opsættes der ladestandere til el- og hybridbiler.

”Bæredygtighed og grøn omstilling har høj prioritet hos ALFABO. Vi vil gerne tilbyde energibesparende og klimasikrende løsninger i vores boliger samt give vores beboere mulighed for nemt og billigt at oplade deres elbiler,” siger Bent Jacobsen, der videre fortæller, at der allerede er rift om de nye boliger.

”På trods af, at vi ikke er færdige med byggeriet, har vi fået henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger.”

Boligerne i Åle forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2024.